Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ina Consulting Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs expert achizitii publice Bacau
730 lei
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
INA Consulting Center organizeaza in Bacau, in perioada 6-8 mai 2017, cursul EXPERT ACHIZITII PUBLICE, curs ce se va finaliza cu Certificat de absolvire, inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut, atat de Ministerul Muncii cat si de catre Ministerul Educatiei.

Pot participa la curs persoane cu experienta in acest domeniu, dar care doresc sa fie la curent cu noile modificari legislative, cat si incepatori, care doresc sa lucreze intr-un compartiment de achizitii publice.
De asemenea, cursul EXPERT ACHIZITII PUBLICE se adreseaza atat autoritatilor contractante, cat si operatorilor economici, care doresc sa faca afaceri cu statul.

Avantaje pentru autoritati contractante:
In conformitate cu Legea nr 98/ 2016 privind achizitiile publice, fiecare Autoritate contractanta trebuie sa organizeze un compartiment de Achizitii publice, format dintr-un numar suficient de persoane (minim 3), dintre care, cel putin doua treimi sa fi absolvit un curs de formare in achizitii publice, care sa fie recunoscut de Autoritatea Nationala pentru Calificari.
Mai mult, chiar in situatia in care o Autoritate Contractanta apeleaza la servicii de consultanta sau la anumiti experti, responsabilitatea, in fata institutiilor de control, revine in totalitate Autoritatii contractante.

Participand la acest curs, reprezentantii compartimentului Achizitii publice din cadrul Autoritatilor contractante, vor cunoaste metodologia de intocmire a documentelor de achizitie publica, vor putea oferi consultanta de specialitate celorlalte compartimente, vor intelege modul de stabilire a tipurilor de proceduri de achizitie , in functie de pragurile si particularitatile stabilite de lege, vor putea derula proceduri de achizitie si vor cunoaste modul de intocmire si derulare a contractelor de achizitie / Acord cadru.

De asemenea, in cadrul cursului, vor fi discutate situatii concrete din Ghidul de control pentru achizitii publice al Curtii de conturi.

Avantaje pentru operatori economici:
Incepand cu anul 2016, legislatia in domeniul achizitiilor publice a suferit modificari majore, astfel, toate achizitiile, incepand cu produse de papetarie, si materiale de curatenie si pana la achizitii de valori mari, se fac obligatoriu, folosind platforma SEAP (Sistem Electronic de Achizitii Publice). Deci, pentru ca un operator economic sa-si poata vinde produsele/ serviciile/ lucrarile, unei institutii publice, trebuie sa fie inregistrat pe SEAP si sa-si creeze un catalog in care sa-si prezinte ofertele.

Si pentru ca cel mai mare cumparator este statul, este lesne de inteles ca, daca vrei sa fii partener, trebuie sa fii acolo!!
La curs vei invata sa-ti creezi un cont pe SEAP, sa utilizezi sistemul, sa cauti ofertele potrivite, sa fii anuntat cand o autoritate contractanta doreste sa faca o achizitie dintr-un anumit domeniu, sa completezi DUAE, sa participi la o procedura. Vei cunoaste conditiile si modul de prezentare a ofertelor tehnica si financiara, vei intelege care iti sunt drepturile si cui te poti adresa, atunci cand consideri ca ti-au fost incalcate.
Mai mult, noua legislatie in domeniul achizitiilor publice, in afara de o crestere a transparentei, ofera mari facilitati operatorilor economici, pentru cresterea accesului acestora la contracte.

Deci, indiferent ca esti autoritate contractanta sau operator economic, te asteptam la curs, unde, un trainer cu o experienta de 20 ani in achizitii publice si care a facut parte din echipa de lucru la noua legislatie, iti va explica si te va invata cum poti face cele mai bune afaceri.

Pretul cursului: 730 lei

Termenul limita de inscriere: 3 mai2017

Servicii incluse in pret:
- activitatea de trainig;
- mapele de curs si materiale de lucru;
- servicii de catering (gustari, apa, cafea, sucuri, fructe);
- consultanta pentru realizarea proiectului final;
- examinarea finala;
- eliberarea Certificatelor de absolvire.

Inscrierea se face on line, completand formuraul aflat pe site - ul nostru:www.inacons.ro

De asemenea, puteti solicita informatii la telefon: 0733082990

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura